Мицкоски: Кога нема разбирање за национално единство кај носителите на власта, тогаш јас повикувам на единство и национално обединување

Светите браќа Кирил и Методиј се нашата светлина, нашиот прозорец кон светот, нашето непроценливо богатство кое со голема …

пред 6 месеци

Scroll to Top