(Галерија) Италијанскиот милионер Џанлука Ваки се вакцинираше во Белград

пред 1 година

Италијанскиот милионер Џанлука Ваки (52) се вакцинираше во Белград. Тој во Србија пристигнал со приватен лет, а дошол само поради вакцинација. Ваки се вакцинираше на Белградскиот саем, а во Србија ќе дојде пак за три недели за ревакцинација.

Сликите од вакцинирањето Ваки ги објави на социјалните мрежи.

Италијанскиот милионер се прослави со танцувачките видеа и оттогаш е во центарот на вниманието на светската јавност. Тој неодамна стана татко.

Scroll to Top