Бизнис

СДСМ: Со Планот за економски раст помогнати се 800 компании со околу 70 милиони евра, поддршката за домашната економија продолжува

„Владата предводена од СДСМ и премиерот Зоран Заев континуирано обезбедува поддршка на домашната економија. Во изминатите три години …

пред 5 месеци

Scroll to Top