Македонија

МОН доделува грантови на основни и средни училишта за унапредување на мултикултурализмот, меѓуетничката интеграција и толеранцијата

Министерството за образование и наука објави јавен повик за доделување на грантови за основните и јавните средни училишта, …

пред 3 недели

227 казни за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на државата за …

пред 3 недели

Scroll to Top