Технологија

Претставување на моделите Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 – Најсестраниот уред кој го менува начинот на користење на паметните телефони

Samsung ги поместува границите на прилагодливоста на паметните телефони со четвртата генерација на модели на преклоп кои овозможуваат …

пред 4 месеци

Scroll to Top